Vill du njuta av sodastreamsmaker och dricka som icke är lika onyttiga som butikens?

Tyvärr är det så att det dricka du har på lager möjligtvis visar sig vara onyttigt samt göra att du mår sämre och eventuellt till och med gör att du ökar i midjemått.

Med en maskin med kolsyrepatron så kan man få till bubblande dryck som känns lite mer spännande än vatten. Genom att tillsätta sodastreamsmaker kan bubbelvattnet bli extra gott. Ett extra plus man kanske inte tänker på är att man gör en insats för miljön.

julmustkoncentrat

Flera olika sodastreamsmaker för olika tillfällen samt humör

Kanske något lättsamt som lime kanske passar? Uppfriskande och gott om det är varmt. Kolsyrad läsk med god smak är väldigt enkelt att göra om man har en Sodatream maskin. Det blir minst lika gott som läsk men man slipper allt det onödiga som extra socker och farliga konserveringsämnen.

Visst finns det smaker som gör god sockerdricka bland sodastreamsmaker fast utan överflödigt socker. Även om den är söt har du koll på vad den innehåller eftersom det är ett enklare innehåll.

Vill du köpa online är Aromhuset ett ställe som är värt att kolla eftersom de har ett mycket brett sortiment. Aromerna kostar inte så mycket passa på att köpa och prova lite olika.

Vanliga smaker som cola, frukt och sockerdricka kan vara bra att ha, men passa på att testa lite av de mer udda smakerna också.

Din kolsyramaskin kanske saknar några goda smaker att blanda sitt kolsyrade vatten med för att bli en komplett läskmaskin? Det finns några e-shoppar du kan besöka och där Aromhuset förmodligen har det största sortimentet men kolla även allt-fraktfritt och prisad.se för säkerhets skull. Om du har lagt upp en egen liten buffert så finns alltid drycker både till vardag och till fest.

Bortsett från många nyttigheter med egen läsk så sparar man pengar

När man har en egen läskmaskin är det lätt att låta bli att bara stoppa ned ett par av affärens läsk i sin kundvagn. Man vet ju att helgen kommer och då vill man ha lite extra gott till familjen. Är man lyckligt lottat och har en sodastream med ett antal goda sodastreamsmaker att välja mellan behövs inte butikens rader av olika läsk längre.

Om du vill fixa till så att alla kan få lite bubbeldricka lite snabbt är kolsyremaskinen din bästa vän. Barn uppskattar verkligen att kunna blanda och göra sina egna läsk. Barn vet snabbt om att med en kolsyramaskin kan man blanda och experimentera med olika smaker.

Egen läsk sparar mycket pengar eftersom kolsyrepatronerna räcker till att kolsyra många liter vatten.

Det här är något som man kan komma att märka i det långa loppet och det särskilt om man har en stor familj med många som tycker att det ska vara gott att dricka vatten även på vardagar.