Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen fixar biffen.

ta

allt-fraktfritt.se harse finns 2 luktborttagande sprayer. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Upp till 12 timmars skydd.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Men det är nog ingen större ide.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Allt kan inte återvinnas. Det gäller även skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla produkter är inte lika säkra att använda. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Spraya direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Sen är det klart. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Varför går inte lukten bort?

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Strumpor med bomull luktar sällan.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Prova att byta varje 24 timmar. få dän dålig lukt Vissa byter till och med oftare. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Glöm inte att tvätta fötterna. Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Om du behandlar skorna men inte fötterna spelar det ingen roll.