Nu kan du få bort kattkiss lukt utan skadliga beståndsdelar och medel

Katter tvättar sej väldigt ofta. Då de mår bra så putsar de hela tiden på sin päls och de har då en angenäm doft som åtskilliga tycker om. Så om katten bestämmer sig för att kissa på fel plats kan du behöva få bort kattkiss lukt.

sko

Men hur kan du få bort den vidriga kisslukten? Det finns lite olika sätt och det är klart att du ska försöka använda dig av en metod som inte är farlig vare sig för dig eller för missen. Med Yokoair behöver du inte oroa dig.

Om du vill få bort få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Med sprayer som Yokoair och Luktstopparen spray är det enkelt att få bort kattkiss lukt Du kan exempelvis använda Yokoair. Sprayen är effektiv mot alla typer av lukt.

Sprayen kan enkelt tas med i bilen. Du kan även använda den i kattburen. Du kan använda sprayen på plädar eller möbler. Nu kan du rädda gamla plagg och föremål från tippen genom att använda sprayen.

Nu behöver du inte kasta allt gammalt längre. Den effektiva sprayen gör att röklukt försvinner lekande lätt. Lukter kan hanteras bara du har rätt verktyg.

Det är enkelt att köpa sprayen online du behöver bara besöka allt-fraktfritt.se för att beställa.

Träna din katt att kissa på rätt ställe

Du kan undvika problem med kattkiss. För det första så är det en fördel att jobba med att lära katten att kissa på rätt plats. Om du installerar en kattdörr kan katten själv bestämma när den vill gå ut.

Om du istället har en kattlåda måste du byta sanden ofta. Om du vill kan du även spraya luktborttagare direkt mot kattlådan. Bra sprayer kan till och med dölja lukten helt.

Vissa katter är mer revirbenägna än andra. Detta gäller särskilt om de inte är kastrerade. Det kan vara en av anledningarna till att katten markerar. doftborttagare Även om du inte kan styra katter som hundar kan du faktiskt lära katten att kissa på rätt plats.

Sanera lukterna så snart du känner av dem. Om du vill vara riktigt effektiv så kan du använda sprayen. Du slipper skämmas när det kommer gäster och inomhusluften kommer att bli betydligt bättre.