Köp inte handsprit för handsprit fungerar inte mot coronaviruset

Virus dödas inte av handsprit, enbart bakterier och vården behöver handsprit till detta. Coronaviruset utrotas inte med handsprit.

Säljare och handsprittillverkare jublar åt den enorma försäljningen och nämner inget om att det inte fungerar mot coronaviruset.

Kända bloggare sprider budskapet att visserligen fungerar inte handsprit mot virus men coronaviruset är ett undantag.

man brukar påstå att coronaviruset är ett annorlunda virus med fettlösligt skal som alkoholen löser upp och sedan länkar man till en säljare som ger provision på alla köpare man skickat.

Använd inte handsprit för det ökar risken att smittas av coronaviruset

Vad som i verkligheten händer är att handspriten dödar de naturliga bakterier vi har på huden och som skyddar mot coronaviruset. Fettet i hudens porer tvättas delvis bort av alkoholen.
När handspriten torkat står händerna helt utan skydd mot coronaviruset smitta.

Alkoholfri handdesinfektion fungerar däremot. Man kan köpa alkoholfri handdesinfektion på prisad.se och köpapris.se med flera.Relaterade produkter som antibakteriell handtvål och desinfektionsmedel finns också.

handdesinfektion

Uppmaning från överläkare på Sahlgrenska och professor i bakteriologi – Kasta all handsprit

Coronaviruset dödas inte av handsprit. Vid Sahlgrenska akademin finns överläkaren och professorn i kliniskt bakteriologi, Agnes World, som säger:

Effekten handsprit har är endast mot bakterier, handspriten är verkningslös mot virus.
– Jag uppmanar alla att kasta all handsprit.
– Alla flaskor med handsprit jag hittar på arbetsplatser och liknande kastar jag direkt. Däremot bör man använda handsprit om man jobbar inom vården och på sjukhus, fortsätter hon.

https://www.expressen.se/halsoliv/halsa/professorn-sluta-med-handsprit/

Blanda inte egen handsprit

T-röd denaturerad T-sprit, vatten och glycerin i blandning är verkningslös mot coronaviruset.

Tusentals personer blandar egen handsprit av T-röd denaturerad T-sprit, glycerin och vatten.
Denna illaluktande produkt skall de därefter använda på sina händer.

Recepten sprida utan eftertanke tom. av tidningar. T-Röd säljer som smör i solen.

Problemet är till att börja med att handsprit inte fungerar mot coronaviruset. Vad man gör är att döda hudens bakterier som annars skulle angripa coronaviruset.

T-Röd är en teknisk sprit och inte avsedd för hudvård. Klicka här för att gå till coronaviruset.info. Olika ämnen är tillsatta denna tekniska sprit för att göra den odrickbar. Färgämne tillsätts också.

Den hudläkare som skulle säga OK till denna blandning lär vara svår att finna.

Blanda din egen handdesinfektion som är identisk med köpt

På marknaden finns koncentrat under namnet PandemStop till att blanda 1/2 liter och 5 liter Handdesinfektion och Ytdesinfektion.

Svensktillverkad kvalitetsprodukt från godkänd tillverkare i konsumentförpackning, bara att balanda med vatten.
Nu lär det dyka upp en massa hemtillverkade produkter med stor risk att de är verkningslösa eller farliga, godkända tillverkare står under kemikalieinspektionens tillsyn.

Vem kan leverera desinfektionsmedel när det verkar vara slut överallt?

Desinfektionsmedel, handdesinfektion och antibakteriell tvål har sålt slut i hela landet på några dagar. Privatpersoner har köpt miljontals flaskor verkningslös handsprit.

I hela Europa har desinfektionsmedel och handdesinfektion tagit slut. Tomflaskor att fylla nyt i är slut i hela EU. Glycerin är slut och priset går upp, används som återfuktningsmedel i handdesinfektion. Aktiva substanser till desinfektionsmedel är slutsålda.

Flaskor tillverkas dygnet runt och fylls efterhand och säljer slut direkt.

Det finns företag som är så fräcka att de säljer desinfektionsmedel de inte har. Leverans “någon gång”, du hamnar i kö. Beställaren kan bara hoppas.

Desinfektionsprodukter i normalstorlek 1/2 liter är just nu slut överallt. Likaså antibakteriell tvål som dödar bakterier och virus.

Följande butiker har däremot varor att sälja:
prisad.se
köpapris.se
allt-fraktfritt.se

Små företag som säljer direkt till konsument och andra företag. Inte så kända utan av sin egen kundkrets. Google har inte an aning om att dessa företag kan leverera när jag söker på Köpa Handdesinfektion.
Istället skickar Google besökarna till tomma butiker och nätapotek.