Hur fungerar handdesinfektionsmedel mot coronavirus?

Coronaviruset gör att vi känner oss rädda, det är inte så konstigt. Du kanske inte tillhör en riskgrupp men du måste ändå ta hänsyn till andra. Man kan tycka att det är skäl nog att använda handdesinfektionsmedel.

Skydda dig själv och alla andra i din närhet med handdesinfektion

Något som är viktigt att poängtera vad gäller coronaviruset är att det här är en smitta som kan passera från en person till en annan trots att ingen visar sjukdomssymtom. Alla som blir smittade får inte symtom.

Det är obehagligt att sprida smitta. Tiden är mogen att tänka på handdesinfektion. HANDDESINFEKTIONSMEDEL kan användas på ett sådant sätt så att smittan begränsas.

Vilket handdesinfektionsmedel använder du i badrum och kök?

Myten om handsprit lever kvar. Många virussorter överlever en handspritning. Om det till exempel rör sig om förkylning, vinterkräksjukan eller influensa är det här inte ett fungerande virusskydd. Det kan hända att vattenbaserad handdesinfektion fungerar bättre.

Har du fyllt på lageret av antiseptisk tvål? En bakteriedödande tvål är viktig. En antibakteriell tvål bör finnas på alla platser där du kommer att tvätta händerna.

svininfluensa

Det är onödigt att köpa hem handsprit. handdesinfektion dax Spring inte till apoteket för att köpa mer handsprit. Du kan klara dig mot bakterier och virus med en riktigt bra tvål som kommer att fungera utmärkt som handdesinfektionsmedel.

Många föredrar en vattenbaserad handdesinfektion.

Starka medel kanske inte biter på coronavirus

Kom ihåg att alkohol som känns starkt inte alltid är bästa vapnet mot coronavirus. Risken är stor att du får sprickor i händerna. Särskilt när du vill desinficera dina händer flera gånger om dagen. Handskar kan erbjuda ett bättre virusskydd.

Har du ytdesinfektion hemma?

En antibakteriell spray är bra att ha hemma. Virus finns oftast på dörrhandtag. Hitta på olika sätt att öppna dörrar på. Använd handskar.

Använd den bakteriedödande spray för att spraya på dörrhandtag. Då har du ett bra skydd hemma. Ha alltid antibakteriell spray hemma.

Tänk på ytdesinfektion också. Då kan du spraya överallt.